tillbaka
Extraföreställning insatt för Thomas Di Levas Sverigeturné ”Changes” på Rival i Stockholm!

Thomas Di Leva släpper nu upp en extraföreställning söndag 19 april för att möta den stora efterfrågan till ”Changes” på Rival i Stockholm 16 april. Biljetter till extrakonserten släpps idag och extrakonserten är söndag 19 april 2020 (Se turnéplan nedan).

Turnén ”Changes” Thomas Di Leva tolkar David Bowie besöker några av landets allra största konserthus och teatrar runt om i hela landet under våren 2020 med nypremiär den 12 mars i Halmstad och gästar sedan 11 orter runt om i hela landet och alltså med dubbla stopp i Stockholm.

En fascinerande konsertresa i tid och rum där vi får uppleva flera av David Bowies allra största hits, tolkade och arrangerade av och med Thomas Di Leva.

Turnéplan Thomas Di leva David Bowie-turné “Changes” våren 2020:

12 mars Halmstad, Halmstad Teater
13 mars Kalmar, Kalmarsalen
14 mars Örebro, Konserthus
15 mars Västerås, Konserthus
27mars Visby, Wisby Strand
16 april Stockholm, Rival – Slutsåld!
17 april Norrköping, Louise De Geer
18 april Kungsbacka, Konserthus
19 april Stockholm, Rival – Extraföreställning insatt!
22 april Linköping, Konsert & Kongress
23 april Vara, Konserthus
24 april Jönköping, Konserthus

Biljetterna är släppta via: www.monarch.se

Under våren -18 intog Di Leva Hamburger Börs i Stockholm och tog publiken på en spännande showresa genom tid och rum samt dröm och verklighet genom David Bowies musikaliska storverk. Space Oddity, Heroes, Ziggy Stardust, Let’s Dance, Under Pressure, Fame, Life On Mars, Rebel Rebel och Changes var några av de klassiska låtarna som varsamt stöptes om till Di Leva-format.

”Di Leva bjuder på strålande Bowie-kavalkad” skrev Svenska Dagbladet och Dagens Nyheter hyllade föreställningen och skrev att Di Leva var “kusligt röstlik” och “återskapar David Bowies sound så nära det bara går”.??Nu har showen byggts om till en glittrade konsertturné och åker ut i landet under våren 2020. Showens titel ”Changes” grundar sig i ambitionen att publiken ska få känna historiens vingslag i både David Bowies karriär och livsgärning, samtidigt som den kommer att spegla samtidens olika vägval och stora förändringar som vi står inför.??- Bowies popkulturella gärning kan inte överskattas - hans unika kreativitet har inte bara påverkat mig utan flera generationers musik, kultur, konst och tankar. Min intention är att bjuda publiken på en musikalisk fest med både fascinerande yta och gåtfullt djup. Jag och publiken kommer att komma ytterligare ett steg närmre David Bowies hjärta och vision, säger Thomas Di Leva.

Presenteras av United Stage Artist i samarbete med Krall Entertainment och 2Entertain.
Arrangörer: Monarch Music AB och Programbolaget AB

 

 

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy