tillbaka
Lill Lindfors på större konsertturné med ”Musik ska byggas utav glädje” och jubilerar 80 år 2020!

En av Sveriges mest folkkära artister Lill Lindfors jubilerar 80 år med ny turné runt om i landets större konsertlokaler ”Musik ska byggas utav glädje”. Låten med samma titel släpptes 1978 och är en av våra största låtar genom tiderna som föryngrat sig från år till år och ständigt hittat nya fans.

Med Lill Lindfors värme, generositet och humor har hon genom åren skapat en publikkontakt som är unik. Lills framträdanden är präglade av frihet och lek, ödmjukhet och glädje, allt med en stark vilja till förnyelse. Turnépremiär blir det i Stockholm på Rival den 1 december och turnén gästar 7 orter runt om i landets konsertlokaler med final den 8 februari i Nyköping.

Till turnén har Lill Lindfors samlat några av landets bästa musiker. Clas Crona, piano, Mats Norrefalk - gitarr, Johan Granström- bas, Johan Löfcranz – trummor. Det blir underbara konserter med mer musik och mycket glädje!

Turnéplan: Lill Lindfors ”Musik ska byggas utav glädje”

1 december - Stockholm, Rival
26 januari – Västerås konserthus
30 januari – Malmö, Palladium
4 februari – Linköping konsert & kongress
5 februari – Örebro konserthus
6 februari – Norrköping, Louis de Geer
8 februari – Nyköping, Culturum

Biljetter via (Nortic): Klicka här...

Lill Lindfors debuterade på skiva och scen 1961 och har alltså varit verksam artist i 58 år. Ordet legend kan knappast vara mer berättigat, vi pratar om en artist som har tillbringat ett helt människoliv på scener av olika slag. Teater, revy, konsert, film, programledare, Melodifestival you name it…inget format har någonsin varit främmande för Lill Lindfors men frågan är om det ändå inte är i musiken som Lill är allra bäst. I synnerhet när hon har ett så formidabel uppbackning som på den här turnén Clas Crona - piano, Mats Norrefalk - gitarr, Johan Granström- bas, Johan Löfcranz - trummor.

Medverkar i TV4s Nyhetsmorgon lördag den 7 december.

Läs mer via: www.lill-lindfors.com/sv.html

MONARCH MUSIC GROUP


Kontakt

Rickard Werecki tfn: 0707-178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy