tillbaka
Lennie Norman gör det igen - ”Gubbvarning Live” framflyttad!

Angående coronaviruset: Med anledning av regeringens beslut igår att man rekommenderar människor över 70 år att inte gå ut så kommer vi flytta fram samtliga föreställningar  till nya datum. Detta besked gäller from idag 20200317. Vi vet att många som köpt biljetter till dessa arrangemang berörs av regeringen rekommendationer så därför var det ett självklart val att göra så här. Vi kommer så fort som möjligt maila ut till alla berörda biljettköpare nya datum och tider. För senaste information se www.mtlive.se

2018 begav sig Lennie Norman ut på en riksomfattande turné med föreställningen ”Gubbvarning live” som tokhyllats runt om i hela landet. Det stora intresset har gjort att man återkommande förlängt turnén och det har släppts flertalet extraföreställningar löpande! Lennie får inte nog och nu förlängs den tokhyllade succéshowen igen våren 2020!

Argare, bittrare men också med underbar självdistans så bjuder Lennie Norman publiken in i en gubbes funderingar och tankar om den tid vi lever i. Man kommer att få sig en rejäl omgång med humor, vi kan helt enkelt utlova en Stand Up Show av allra högsta klass! ”Gubbvarning Live” skärskådar tiden vi lever i och tar tempen på samtiden med att säga ett sanningens ord!

Föreställningen bygger vidare på Lennies böcker med samma namn och som sålts i över 70.000 exemplar. Turnén förlängs våren 2020 och gästar 15 orter runt om i landet.

Turnéplan: ”Gubbvarning Live” framflyttad!

Angående coronaviruset: Med anledning av regeringens beslut igår att man rekommenderar människor över 70 år att inte gå ut så kommer vi flytta fram samtliga föreställningar till nya datum. Detta besked gäller from idag 20200317. Vi vet att många som köpt biljetter till dessa arrangemang berörs av regeringen rekommendationer så därför var det ett självklart val att göra så här. Vi kommer så fort som möjligt maila ut till alla berörda biljettköpare nya datum och tider. För senaste information se www.mtlive.se

Lennie Norman - började som musiker men övergick till att leverera träffsäker humor som fick många gillare och några ogillare. Som en av pionjärerna inom svensk stand-up satte han genast ribban, och han la den högt med en gång. Medverkat i TV som ”Måndagsklubben” m.fl. Förra året turnerade han runt om i Sverige med showen “Gubbvarning” och han har släppt Gubbvarning-böckerna som sålts i över 70 000 exemplar m.m.

Pressbilder via WERECKI på MyNewsdesk Klicka här...

MT LIVE

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy