tillbaka
Jack och Brolle ”Visor & Grimascher” på turné hösten 2020!

Jack Vreeswijk och Brolle Wallmark beger sig ut på en gemensam turné runt om i landet ”Visor & Grimascher” en hyllningsföreställning till Cornelis Vreeswijk! Jack och Brolles vägar har genom åren korsats flertalet gånger och det har alltid funnits en önskan om att tillsammans göra en hyllningsförställning till Cornelis. Nu har den äntligen blivit verklighet!

Tillsammans bjuder Jack och Brolle på en föreställning där de tolkar Cornelis stora låtskatt på ett personligt, varmt och kärleksfullt sätt. Föreställningen ger också en unik inblick i Cornelis liv och bjuder på berättelser om hur låtarna blev till, varför de skrevs och till vem de skrevs.

Medverkande: Jack Vreeswijk – Gitarr och sång, Brolle – Gitarr och sång, Love Tholin – Gitarr, bas, klaviatur och cajun.

Turnédatum hösten 2020: Brolle och Jack ”Visor & Grimascher”!

18/9 Ystad, Teater FÅTAL
19/9 Kristianstad, Kulturkvarteret FÅTAL
20/9 Karlskrona, Konserthusteatern
21/9 Halmstad, Teater
27/9 Uddevalla, Östraboteatern SLUTSÅLT
28/9 Karlstad, Scalateatern FÅTAL
29/9 Stockholm, Intiman FÅTAL

Biljetter samt ytterligare info se: www.mtlive.se

Cornelis är en av våra allra största artister genom tiderna. Få artister har blivit så folkkära som Cornelis. Han berörde, fick oss att skratta, gråta och älska. Den låtskatt som han lämnade efter sig har visat sig leva vidare från generation till generation, och många av hans låtar är mer aktuella än någonsin.

Jack Vreeswijk är sonen som under många år undvek att framföra sin pappas låtar, av rädsla för att bli jämförd med ”sin gamla släkting”. Men rädslan har på senare år förvandlats till stolthet, stolthet över att få vårda och förvalta ett arv som bara han kan föra vidare.

För Brolle Wallmark har Cornelis alltid varit en stor inspirationskälla. 2005 släpptes albumet ”En Stund På Jorden” där Brolle tolkar Cornelis låtar. Albumet hyllades i media och blev en stor succé runt om i landet!

MTLIVE

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy