tillbaka
Bejublade stand-up kvällar tillbaka i höst på Kajskjul 8 med Özz Nüjen, Thomas Petersson och Mårten Andersson med flera!

Efter sommarens bejublade succé på Kajskjul 8s Sommarbistro bjuds det nu på mer stand-up i världsklass. Det blir helkvällar med Özz Nüjen, Thomas Petersson, Mårten Andersson och ett gäng MCs, rookies och supporters under tre kvällar med premiärkväll söndagen den 29 september med Özz Nüjen, 27 oktober Thomas Petersson och final den 24 november med Mårten Andersson.

Biljetter via: www.kajskjul8.se

ÖZZ NÛJEN – Headline 29 september Hans första soloshow ”Dålig stämning” hade premiär 2012 och blev en stor succé och turnerade i tre säsonger i både Sverige och Norge. När föreställningen visades i SVT året efter blev det ett av de mest delade klippen på SVT Play under hela året. Förutom stand-up har han jobbat på radio i bland annat ”Morgonpasset i P3”, sin egen radio talkshow ”Özz i P1”, varit med i flera Wallander filmer, fotbollskomedin ”10 000 timmar” med Peter Magnusson och spelat teater på några av Sveriges största teatrar. Han är även en av grundarna till ståupp showen ”Stockholm live” som gjort stand-up till en konstform att räkna med i Sverige. Kort och gott, han har gjort ALLT och lite till.

THOMAS PETERSSON – Headline 27 oktober I somras såg vi Thomas i Diggiloos stora turné. Thomas har på senare tid även medverkat i TV-program som ”Bäst i test”, ”Så ska det låta”, ”Bingolotto” med flera. Han har sammanlagt satt upp 17 farser och komedier sedan starten 1998 så det är inte för inte han kallats Sveriges fars-kung. Thomas Petersson har medverkat i mängder av TV-shower, allt från ”Släng dig i brunnen” och ”Doobidoo” till ”Så skall det låta”, ”På spåret” och ”Time Out”. Han har varit på turné landet runt med ”Best of Thomas Petersson” 2009, ”Skakad inte störd” 2012 och ”Tillbaka i verkligheten” 2015, med andra ord, show finns i hans gener.

MÅRTEN ANDERSSON – Headline 24 november Mårten är grundaren och hjärnan bakom ”RAW comedy club”, som under flera säsonger gick på Kanal 5. Redan som 25 åring slog han igenom som komiker i radioprogrammet ”Pippirull” med sina väldigt roliga imitationer av bland andra Dr. Alban och Mikael Persbrandt. År 2000 började han med stand-up och efter det har karriären rullat på och med utmärkelser som ”Årets rookie” och ”Årets komiker” i bagaget vet man att med Mårten på scen får man en garanterat rolig kväll. Under 2015 gjorde han 40 shower med sin första egna soloföreställning ”Under ytan”, som hyllades av både kritiker och publik och köptes in av TV4. Mårten själv kallade showen för ”spiritual comedy” – en föreställning där man både skrattar massor men också blir inspirerad och berörd. 2019 har han turnerat Sverige runt med sin show ”Mårten Andersson – 20 år på scen”.  

”Hilarious Stand-Up” bjuder på några av landets roligaste och mest träffsäkra komiker på Kajskjul 8 i Göteborg. Räkna med roliga helkvällar där stämningen stegras, från igenkännande leenden till gapflabb och skrattattacker. Börjar kl 18.00 med en liten lätt uppvärmning och en presentation av kvällens komiker med kvällens MC. Efter det får vi träffa kvällens rookie som får chansen att testa sina oneliners och erfarenheter, med andra ord en möjlighet att bli morgondagens stjärna. Därefter applåderar vi in kvällens support som värmer upp skrattmusklerna inför aftonens headliner som äntrar scenen.  

KAJSKJUL 8 - är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, Galenskaparna, Pistvakt samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8.  

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy