tillbaka
Flertalet extra orter insatta för ”Tralala - om helvetet vi kallar livet” med Lars Classon och Ola Hedén på sverigeturné!

Extra orter insatta i Gotland, Hallaryd, Lidköping och Göteborg. Lars Classon 
föddes in i underhållningsbranschen som son till Krister Classon (Stefan och Krister). Lars tillsammans med Ola Hedén tar den nyskrivna komedin ”Tralala – om helvetet vi kallar livet” på stor landsbygdsturné och gästar 23 anrika bygdegårdar och teatrar runt om i landet.

 

Extra orter insatta i Gotland, Hallaryd, Lidköping och Göteborg. Lars Classon ?föddes in i underhållningsbranschen som son till Krister Classon (Stefan och Krister). Nu är det klart att han tillsammans med Ola Hedén tar den nyskrivna komedin ”Tralala – om helvetet vi kallar livet” på stor landsbygdsturné och gästar 23 anrika bygdegårdar och teatrar runt om i landet.

Turnépremiär blir det i Torsås Bygdegård den 17 september och final på Aftonstjärnan i Göteborg den 8 december. Biljetterna är släppta via www.studioclasson.com

Turnéplan: ”Tralala - om helvetet vi kallar livet” hösten 2019:

17/9 Torsås, bygdegården

10/10 Lessebo Riksteaterförening, Hovmantops Folkets hus

11/10 Öland riksteaterförening, Hulterstads bygdegård

12/10 Torestorp, bygdegård

13/10 Lysekil riksteaterförening, Folkets hus

17/10 Hörby Riksteaterförening, Metropol

18/10 Dalstorp bygdegård

19/10 Falköping, Cesarstugan

22/10 Kristianstad Riksteaterförening, teatern

24/10 Norra Ugglarp Bygdegård

25/10 Svenljunga, Teaterbiografen

26/10 Hörvik, Krokås hembygdsförening

31/10 Gotland, Halla bygdegård - Extrainsatt

1/11 Gotland, Fole Bygdegård

7/11 Vittsjö, Bjärnum teaterförening

9/11 Hästholmens Bygdegård

16/11 Alegården Nygård bygdegård

17/11 Lerum, Dergårdsteatern

23/11 Hallaryd, bygdegården Hallaborg - Extrainsatt

28/11 Hultsfred, Valhall

30/11 Fegen, bygdegården

6/12 Lidköping, Riksteatern - Extrainsatt

7/12 Aftonstjärnan, Göteborg - Extrainsatt

8/12 Aftonstjärnan, Göteborg - Extrainsatt

(Med reservation för eventuella ändringar)  

OM Tralala – om helvetet vi kallar livet” Det blir en vänskaplig komedi om Livet som ibland kan kännas hopplöst och motigt. Som att inget går ens väg. Allting bara jävlas helt enkelt. I den här föreställningen möts två personer med olika typ av motgångar i en helt ny situation som ställer deras syn på livet på ända. Två vilt främmande människor blir tillsammans inlåsta och kan inte komma ut. De måste nu alltså lära sig att umgås med varandras svagheter. Och de visar sig vara många? En har cellskräck och skev självbild. Den andre är mesig och dansar zumba. Allt är bäddat för knasiga situationer och samtal. Men faktum kvarstår. Detta är en föreställning som ändå ställer frågor om vår syn på livet. Vad händer med människan om allt det självklara försvinner? Om möjligheten att ta sig var man vill rycks bort? Om man är fast med en helt främmande person och tror att det är för all framtid? När ett helvete helt plötsligt får en ny innebörd? En blandning av komik och allvar. Tänkvärt och gripande.

Om Ola Hedén? Utbildad skådespelare vid Teaterhögskolan i Göteborg. Arbetat som elektriker i 7 år innan dess. Har farit land och rike runt med 4 olika produktioner på Riksteatern. Alla heter Allan var en stor succé där Ola och Ulf Dohlsten spelade Allan.?Har även syns i Den Inbillade sjuke, Den Girige samt skaffa mig en tenor som Riksteatern producerade.?Ola har jobbat på Folkteatern i Göteborg samt på Vallarnas friluftsteater i Falkenberg.

Om Lars Classon ?Föddes in i underhållningsbranschen som son till Krister Classon, ena halvan av Stefan och Krister. Har arbetat som manusförfattare & regissör i 15 år. Med föreställningar runt om i Sverige och flertalet Vallarna produktioner genomåren! Lars har stått på scen i flertalet komedier och revyer. Och nu senast turnerade han runt tillsammans med Jojje Jönsson, Sveriges mest älskade brevbärare, med föreställningen Nu Då.

Läs mer via www.studioclasson.com

Pressbilder via MyNewsdesk Klicka här....

STUDIO CLASSON & RIKSPRODUKTIONER

Presskontakt: Rickard Werecki tfn 0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company www.werecki.com

 

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com 

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy