tillbaka
Sveriges nya sommarteater i högform inför premiären av musikalkomedin ”Jeppe på berget” med Claes Malmberg och Marianne Mörck!

Just nu repeteras det för fullt inför musikalkomedin ”Jeppe på berget”. Förberedelserna är igång, scenografi på plats och intresset är väldigt stort inför sommarpremiären den 11 juli med Claes Malmberg och Marianne Mörck i huvudrollerna. På scenen samlas en av landets största sommarensembler i regi av Stefan Metz i en anrik och storslagen kulturmiljö på Tjolöholms slott i Kungsbacka, en av Sveriges nya tillskott av sommarteatrar.

Premiär för musikalkomedin ”Jeppe på Berget” den 11 juli 2019 på Tjolöholms Slott. Föreställningen spelas ons, tors, fre, lör, sön fram till den 11 augusti 2019.

Biljetterna är släppta via: www.tjoloholm.se eller på telefon: 0300-404600

Handlingen: Bonden Jeppe (Claes Malmberg) lägger hellre pengarna på brännvin och poker än på mat och såpa. Han står hellre på krogen och skroderar än han går på åkern och slår. Nille (Marianne Mörck) spelar Jeppes fru som sköter gården och har tröttnat på svineriet och låter både tungan och piskan vina över sin suput till karl. Baronen och byborna vill spela Jeppe ett spratt och iscensätter ett skådespel som Jeppe sent ska glömma. Om han ens klarar sig med livet i behåll….

En nyskriven musikal i unik lantlig miljö med två av Sveriges roligaste skådespelare i huvudrollerna tillsammans med stor ensemble.

Ensemble: Claes Malmberg Marianne Mörck Robin Stegmar Ulf Eklund Victoria Kahn Ellen Lindström Nina Hammarklev Carolie Ledstam Henning Ledstam Andreas Andersson Hans Brorson

BORTOM UNIVERSUM PRODUKTION & TJOLÖHOLMS SLOTT

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy