tillbaka
Mattias Olofsson solodebuterar! Nya låten ”Stormen” är tagen från kommande albumet ”I-landsproblem” med release 31 maj 2019.

Mattias Olofsson har varit i musikbranschen i över 15 år. Han slog sig fram tidigt som frilansande sångare och skådespelare och har jobbat på många scener runt om i hela landet tillsammans med flertalet folkkära artister i musik och teatervärlden.

Idag är Mattias en väletablerad låtskrivare för både svenska och utländska artister. 2015 fick han en platinaskiva för Margarets ”Add the blonde”. Han har vunnit en guldklav för Årets Låt 2017 med ”Jag e stark” till grammisvinnande dansbandet Sannex och gjort låtar till Asiatiska pojkband m.m.

Nu tar Mattias Olofsson steget fram och presenterar sitt egna drömprojekt. Albumet är inspelat i både Skåne och Stockholm, producerat tillsammans med Joakim Rudolf. Med inspiration hämtad från sitt 70-90 tal med texter som berör till starka melodier och med en karakteristik skånsk röst!

DOWNLOADS (MP3/WAV för promotion) lösenord krävs kontakta oss gärna pr@werecki.com eller på tfn: 0707178008

Medverkar i ”Torsjö Live Festival 2019” den 29 juni se: www.torsjolive.com

”Stormen” är tagen från Mattias Olofssons kommande skiva ”I-landsproblem” med albumrelease den 31 maj 2019.

Kort om: Mattias Olofsson är uppväxt i byn Bjärnum i Norra Skåne. Redan som liten närde han en dröm att stå på scen. Han bodde ett tag i Malmö men flyttade sedan till Stockholm där slog sig fram som frilansande sångare och skådespelare. Han har jobbat på många scener runt om i Sverige tillsammans med flera stora namn i musik och teatervärlden.

Läs mer via: www.mattiasolofsson.nu

Facebook.com/mattiasolofssonofficial
Instagram.com/mattiasolofssonofficial

MOPE PRODUKTION

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

(WAV) Artist: Mattias Olofsson Titel: Stormen Text: Mattias Olofsson, Kristian Lagerström Musik: Mattias Olofsson, Kristian Lagerström, Joakim Rudolf ISRC: SE5WL1900101 Bolag: Mope Produktion AB

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy