tillbaka
”Musikalen Annie” redo för Göteborgspremiär! Regi Eva Rydberg. I Huvudrollerna Thomas Järvheden, Anna Sahlene och Nanne Grönvall!

Denna underbara klassiska musikal underhåller hela familjen, med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia i regi av Eva Rydberg, som 2005 själv gjorde rollen som Miss Hannigan. Nu är det Nanne Grönvall som axlar rollen som Miss Hannigan. Thomas Järvheden spelar Mr Warbucks och på scen kommer en stor ensemble och ett glatt gäng barnhemsbarn underhålla tillsammans med hunden Sandy.

Nypremiär blir det fredag den 1 mars på Lorensbergsteatern och spelas fram till den 5 maj på Lorensbergsteatern i Göteborg. Biljetterna till Göteborg,

Lorensbergsteatern är släppta via www.lorensbergsteatern.se

Musikalen Annie, från 1977, har tolkats i flertalet filmer och på scener runt om i världen. Musikalen är baserad på den tecknade serien Little Orphan Annie och innehåller alla element som utgör en succémusikal; bra musik, glädje, dans och några tårar.

Handling: I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som sorgset undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som inte är särskilt förtjust i barn, styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem till miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar.

Miss Hannigan: Nanne Grönvall?
Mr Warbucks: Thomas Järvheden
Annie: Lily Wahlsteen samt Ella Andersson Bessman?
Grace Farrell: Anna Sahlene?
Rooster Hannigan: Kalle Rydberg?
Lilly: Nina Pressing?
President Roosevelt: Fredrik Dolk?
Regi: Eva Rydberg
Koreografi: Siân Playsted?
Producent: Julius Malmström?
Samt stor ensemble och orkester

Läs mer på www.anniethemusical.se

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy