tillbaka
”Musikalen Annie” redo för premiärkväll! I regi av Eva Rydberg. Nanne Grönvall, Thomas Järvheden i huvudrollerna på Nöjesteatern i Malmö!

Ikväll blir det äntligen premiär för Musikalen Annie har på Nöjesteatern i Malmö. Denna klassiska musikal som underhåller hela familjen, med vacker musik, färgsprakande dansscener och en gripande historia.

Regisserar gör Eva Rydberg, som 2005 själv gjorde rollen som Miss Hannigan på samma scen. 2018 är det Nanne Grönvall som axlar rollen som Miss Hannigan. Thomas Järvheden spelar Mr Warbucks och på scen kommer en stor ensemble och ett glatt gäng barnhemsbarn underhålla tillsammans med hunden Sandy. Ikväll är det premiär på Nöjesteatern i Malmö.

Musikalen Annie, från 1977, har tolkats i flertalet filmer och på scener runt om i världen. Musikalen är baserad på den tecknade serien Little Orphan Annie och innehåller alla element som utgör en succémusikal; bra musik, glädje, dans och några tårar.

Producenten Julius Malmström ser fram emot musikalen på Nöjesteatern med många barn på scen. ”Barnen ger så mycket glädje, de är genuina och entusiastiska och tillför så mycket i en musikalproduktion, berättar Julius, tillsammans med en fantastisk ensemble och regissör ser jag mycket fram emot årets stora musikal i Malmö!”

Handling: I 30-talets New York träffar vi föräldralösa Annie som sorgset undrar var hennes föräldrar är och om morgondagen blir en bättre dag. Den lätt alkoholiserade Miss Hannigan, som inte är särskilt förtjust i barn, styr barnhemmet med järnhand och Annie tar varje tillfälle att rymma. En dag får Annie följa med hem till miljardären Mr Warbucks. Tillsammans upplever de glädje och Mr Warbucks vill adoptera henne, men Annie har inte gett upp hoppet om att en dag återförenas med sina föräldrar.

Musikalen Annie spelas fredagar, lördagar, söndagar med Malmöpremiär på Nöjesteatern den 30 november 2018 spelas fram till och med 24 februari 2019. Därefter blir det Göteborgspremiär på Lorensbergsteatern fredag den 1 mars 2019. Biljetterna till Malmö, Nöjesteatern är släppta via www.juliusbiljettservice.se Biljetterna till Göteborg, Lorensbergsteatern är släppta via www.lorensbergsteatern.se

Miss Hannigan: Nanne Grönvall
Mr Warbucks: Thomas Järvheden
Annie: Lily Wahlström samt Ella Andersson Bessman
Grace Farrell: Anna Sahlene
Rooster Hannigan: Kalle Rydberg
Lilly: Nina Pressing
President Roosevelt: Fredrik Dolk
Regi: Eva Rydberg
Koreografi: Siân Playsted
Producent: Julius Malmström
Samt stor ensemble och orkester Läs mer på www.anniethemusical.se Pressbilder, föreställningsbilder samt

Läs mer på www.anniethemusical.se

Pressbilder, föreställningsbilder för download till höger samt via werecki på MyNewsdesk...

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy