tillbaka
Premiärhelg för hela Sveriges Björne med musik och familjeföreställningen ”Björnes favoriter” på Maximteatern!

Nu på söndag blir det efterlängtad premiär för hela Sveriges Björne och familjeföreställningen ”Björnes favoriter” på Maximteatern i Stockholm. Här samlas hela originalensemblen Jörgen Lantz, Kerstin Wikström, Ander Linder, Coste Apetrea, Peter Eyre, Snigel och Hugo på scen till nyskrivet manus! Världspremiär söndag den 25 oktober kl.11.00 och spelas fram till den 30 mars 2019.

Det blir en underbar familjeföreställning med Björne och hans vänner, en musikshow blandat med hyss och knasiga upptåg – och pepparkakor, förstås och förmodligen en nostalgitripp för alla som växt upp med denna älskade björn.

-Det blir verkligen en kär återförening för oss alla, säger Kerstin Wikström om att få spela tillsammans med legenderna Jörgen Lantz, Anders Linder (Ville, Valle, Viktor), Coste Apetrea och Peter Eyre igen. Tanken på en återförening har länge cirkulerat och vad vi har längtat, det blir hyss med mycket musik och glädje för hela familjen, säger Jörgen Lantz.

Se Musikklipp: Klicka här...

Trailer: Klicka här...

”Björnes favoriter” får premiär den 25 november på Maximteatern och spelas fram till den 30 mars 2019. Biljetterna är släppta via Ticketmaster.se Klicka här... via Maximteatern www.maximteatern.se eller på telefon 08- 30 11 00.

Jörgen Lantz - skådespelare utbildad vid Balettakademin och Scenskolan i Stockholm och medverkat i en rad olika teater- och musikaluppsättningar och flera TV-produktioner, turnérat med Riksteatern och varit med i div. uppsättningar. Jörgen är främst känd från sina barnprogram; Ville, Valle, Viktor och Björnes Magasin från 1987-2000.

Kerstin Wikström - etablerad musiker, sångerska, kabaréartist som även skriver och komponerar. I somras medverkade Kerstin i den kritikerrosade ”Dunderklumpen i döda fallet” Hon medverkade i Björne under 10 år tillsammans med Jörgen Lantz och har också varit med och komponerat flera av de sånger som är med på skivorna Björnes favoriter, som ligger till grund för föreställningen med samma namn på Maximteatern.

Anders Linder - musiker och underhållare som började som skolbandsmusiker, studentrevyer och spex med orkestern Jumping Jacks och samarbete med Lill Lindfors som resulterade i shower och turnéer på krogar och i folkparker runt om i hela landet! TV-programmet "Ville, Valle och Viktor" m.fl. och under tjugohundratalet är det väl framför allt "PeO" och ”Kapten Zoom” i "Vintergatan 5B”.

Coste Apetrea och Peter Eyre är frilansande musiker, del av originalensemblen, välrenommerade och etablerade i genren. De har både medverkat på inspelningarna av Björnes favoriter samt Björnes favoriter 2 och kommer i denna produktion medverka i rollen som musiker.

Medverkande: Jörgen Lantz, Kerstin Wikström, Anders Linder, Coste Apetrea, Peter Eyre, Hugo och Snigel Idé och regi: Ensemblen Producent Agneta Villman, Villman Produktion samt Jörgen Lantz, P.I Lanzen0

Läs mer via: www.maximteatern.com

Pressbilder/föreställningsbilder till höger för download...

VILLMAN PRODUKTION 

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy