tillbaka
Humorpodden ”Lester” sätter upp liveföreställningen ”En jävla cirkus” i Göteborg med gäster som Kikki Danielsson m.fl.

Föreställningen ”En Jävla cirkus” med Lester Hjerdt (Markus Qvist) i spetsen bjuder in gästerna Kikki Danielsson, skådespelaren Jakob Eklund, poddaren Nemo Hedén och filmkritiken Ronny Svensson för en exklusiv föreställning på Göteborgs konserthus den 1 november 2018. Det blir även inslag från Glenn Hysén och krögaren Ulf Wagner som alla medverkar återkommande i podcasten med vägvisaren Anders ”Pipistrello” Rönnefors på Göteborgs konserthus (Stenhammarsalen) den 1 november 2018 kl.20.00.

–Dom här gubbarna är alldeles galna. På ett bra sätt. I början gästade jag podden nån gång ibland och nu i nästan varje avsnitt. Ett år var jag julvärd ute i skogen och kapade bondens gran och blev jagad av ett helt jävla jaktlag. Och på scen blir allt om möjligt ännu värre, säger Glenn Hysén.

Biljetterna är släppta via Göteborgs konserthus Klicka här... föreställningen ”En jävla cirkus” spelas den 1 november kl.20.00 på Göteborgs konserthus, Stenhammarsalen.

Om Kulturvarietén: Bakom Lester står Göteborgsgruppen Kulturvarietén med Markus Qvist i spetsen som kreativ direktör och manusförfattare. Det är också Markus som gestaltar programledaren Lester Hjerdt.

Om Podcasten ”Lester”: Sänds direkt från det fiktiva Gullans café på Kungstorget i Göteborg med programledare Lester Hjerdt vid rodret. Programmet har tidigare sänts i Humorhimlen Lab i P3 och Radio 88 Partille och sänds nu på fredagar i Radio pE20 91,4.

Lyssna på ”Lester”: http://humorsverige.se/humorpodden/humorpodden/

Utvalda inslag ur Lester podcast nedan:

"Apanageradion" – avsnitt med Glenn Hysén, Pipistrello och Ulf Wagner

http://humorsverige.se/humorpodden/2018/04/28/lester33/

”Elchocksintervju med Glenn Hysén”

https://www.youtube.com/watch?v=BK--7KZpL1o&t=217s

Lester på webben:

Instagram: https://www.instagram.com/lesterpodcast

Facebook: https://www.facebook.com/lesterpodd

Hemsida: www.kulturvarieten.se

Producent: Kreationsbolaget, Markus Qvist

KREATIONSBOLAGET

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy