tillbaka
Sommarhästshow ”Open Home Training” med Tobbe Larsson!

Årets upplaga av Tobbe Larssons stora sommarshow ”Open Home Training” blir ett enda långt firande tillsammans med stjärnhästen ”Nicke” som i år firar 20 år och detta ska firas stort med extra av allt, tillsammans med häst och showartisten Tobbe Larsson, gårdens alla hästar med Åsa Stibner (TV4 Nyheterna, journalist) som sidekick.

Framgångsrikt har stjärnhästen Nicke och Tobbe Larsson genomåren medverkat i flertalet TV-program och turnerat med sina magnifika hästshower, i såväl Sverige som grannländerna och på de flesta av de allra största internationella arenorna. Tobbe och hans häst Nicke gjorde bl.a. öppningsnumret på Europas största hästshow och showerna har på kort tid blivit en stor succé!

Open Home Training 2018 är en unik show att få uppleva hästartisten Tobbe Larsson med sina hästar hemma på Sjörup Prästgård. Fokus på årets upplaga är Frihetsdressyr. Helt enkelt kommunikation med häst, en fantastisk upplevelse, oavsett om man är hästmänniska eller bara vill njuta av att få uppleva samspelet människa och häst.

Söndag den 17 juni kl.18.00 på Sjörups prästgård. Biljetterna är släppta via Tickster Klicka här… eller www.tobbelarsson.com

Njut av den vackra miljön på Sjörup Prästgården som är byggd 1863. Gårdsbutiken är öppen och servering finns på plats. Tobbe signerar efter framträdandet och utställare finns på plats, en upplevelse för hela familjen.

- Nicke fyller 20år och är en stor del av det liv jag lever idag, hästarna och showerna har gett mig möjligheten att träffa kungligheter, artister och många intressanta människor som jag aldrig hade mött utan dem. Frihetsträning är så väldigt speciellt... tydlig kommunikation mellan människor och hästar, underbart, så roligt säger Tobbe Larsson.

Kort om Tobbe Larsson
Som 7-åring fick Tobbe sin första häst, en lite Shetlandsponny. År 1999 deltog Tobbe i en välkänd svensk hästshow. Han gjorde ett fantastisk uppträdande med Nicke, en amerikansk Quarterhäst som han både tränat och fött upp själv. Succén var ett faktum och Tobbes karriär tog fart. Falsterbo International Horse Show som Elmia Scandinavian Horse Show m.fl.

År 2001 köpte Tobbe den gamla prästgården i Sjörup, byggd 1863 (Ystad). Här har han skapat en lugn och perfekt träningsmiljö för sina hästar. Dessutom är många av Tobbes tv-program och andra mediarelaterade produktioner inspelade här. Tobbe bor sedan sju år tillbaka även i Förenade Arabemiraten, ett land som ligger hon mycket varmt om hjärtat. Det är också här några av hans tv-program spelats in.

Läs mer www.tobbelarsson.com

Pressbilder samt ytterligare info även via Werecki på MyNewsdesk Klicka här....

BASTION INTERNATIONAL GROUP

Kontakt

Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy