tillbaka
EN LÅGA BRINNER FÖR DIG - NY SINGEL MED ROGER RÖNNING.

Roger Rönning är en av våra mest stilsäkra låtskrivare och sångare. Hans varma röst, starka melodier, och empatiska texter har gett många tröst genom åren. Nu släpps en ny singel från Rogers senaste album, "Vår inre kompass", med vilket han firar 40 år som soloartist på skiva.

 
Download och lyssna MP3, WAV (endast för promotion) till höger....

Artist: ROGER RÖNNING
Titel: En Låga brinner för dig
Text och musik: Roger Rönning
ISRC: SEVDA1700102
Skivbolag: PRM RECORDS
Distribution: BORDER MUSIC

För login (Radiopromotion)  kontakta: pr@werecki.com

Singeln ”En låga brinner för dig” har ett enkelt budskap: ge inte upp även om du känner dig ensam. Det finns någon där ute för dig också. I ditt kvarter, i din stad, eller kanske till och med i samma rum, fast du inte har märkt det ännu.
Våren och sommaren närmar sig äntligen och inget passar bättre än en låt om hopp, komplett med tillbakalutat sväng och en skön sax.

OM ROGER RÖNNING: Sedan debuten har Roger släppt drygt dussinet album. Musikaliskt finns spår av hans rötter i popmusik, den amerikanska singer/songwriter-boomen och blue-eyed soul. Född i Örnsköldsvik, uppväxt i Småland och sedan dess bosatt i Stockholm. Började spela klarinett, men bytte snart ut den mot gitarr. Första bandet, Melvins, bildades i Nybro i Småland 1963. MELVINS spelade framför allt låtar av Kinks men även låtar av Stones och andra 60-tals band. På 70-talet bildade Roger tillsammmans med Ted Steerling (Contact), Marion Noel och Susie Heine den akustiska kvintetten FLEX. Gruppen var inspirerade av bl.a. Crosby, Stills, Nash and Young och deras stämsång och medverkade i TV program och turnerade flitigt över landet. Roger var även under en period medlem i Py Bäckmans band PY GANG. Första soloplattan RÖTTER 1977 spelades in med Mikael Rickfors som producent. Därefter har det fram till idag blivit 14 album samt några samlingsskivor.

Läs mer via: www.rogerronning.com
Facebook följ via: Klicka här...

PRM RECORDS, BORDER MUSIC 2018

 

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com WERECKI PROMOTION COMPANY www.werecki.com

Förhandslyssna

"EN LÅGA BRINNER FÖR DIG" (WAV)

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy