tillbaka
Ny låt av Roland Utbult om längtan, saknad och hopp ”Jag önskar att du vore här”!

Roland Utbult har en gedigen bana som singer-songwriter bakom sig. Han har gjort tretton album och samarbetade på singeln ”Stockholm” med pianisten Anders Widmark och medverkade flitigt i den populära TV-serien "Minns du sången". Roland Utbult har dessutom två svensktopps framgångar med sångerna ”Om sommaren” och ”Längtan till havet”. Nu släpps nya låten ”Jag önskar att du vore här”.

Förhandslyssna och Downloads till höger i musikspelaren...

Carl Utbult har producerat ”Jag önskar att du vore här”. Musikerna kommer från Nashville där Carl under en tid bott och producerat musik. Senast Carl arbetade ihop med sin far var låten ”Barn av saligheten” som släpptes i maj förra åre se musikvideo via (Youtube) Klicka här...

Som artist har Roland Utbult samarbetat med bl.a. Oslo Gospel Choir, Philip Bailey (Earth, Wind & Fire), Triple & Touch och Tomas Ledin. Utbult har sina rötter i Taubes Bohuslän och har alltid haft just Evert Taube som inspirationskälla men även Tomas Tranströmer har inspirerat honom mycket.

Roland Utbults sociala engagemang bland hemlösa och andra personer i utsatta situationer sätter givetvis prägel på många av hans texter. I sången ”Elsas visa” lyfter Roland fram en av de många personer som under 1900-talet vanvårdades på instutitioner och fosterhem i Sverige.

Läs mer se: www.utbult.se

Singelrelease ”Jag önskar att du vore här” Januari 2018.

USOUND, NAXOS

Kontakt

Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

Roland Utbult ”Jag önskar att du vore här” MP3

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy