tillbaka
Julkonserten ”Änglaljus” med John Kluge, Sonja Aldén, Linda Lampenius och lokala körer runt om i landet!

Julkonsertsturnén ”Änglaljus” på stor sverigeturné 2017 med John Kluge, Sonja Aldén, Linda Lampenius, Carin E Nilsson och tillsammans med lokala körer runt om i landet bjuder de in till upplevelse med äkta julstämning! Tillsammans kommer de med mycket värme och musik i världsklass som lyser upp stämning i vintermörkret. Turnépremiär den 25 november i Lidköping och turnén besöker 13 orter från Malmö i söder till Piteå i norr med lokala körer på respektive ort, med final den 19 december i Karlstad (Se turnéplan nedan).

Turnéplan: ”Änglaljus” 2017

25 nov Lidköping, Saleby Kyrka,

29 nov Kristianstad, Kulturkvarteret

30 nov Anderstorp, Anderstorps Kyrka

1 dec Umeå, Backens Kyrka

2 dec Stockholm, Andreaskyrkan (Dubbla föreställningar insatta!) kl.15.00 och kl.17.30

5 dec Kalmar, Kalmarsalen

6 dec Malmö, Palladium

8 dec Göteborg, Tyska Kyrkan

9 dec Göteborg, Tyska Kyrkan (Dubbla föreställningar insatta!) kl.15.00 och kl.19.00

10 dec Tjörn, Stenkyrka Kyrka

12 dec Jönköping, Allianskyrkan

14 dec Bergsjö, Bergsjö Kyrka

16 dec Piteå, Aucusticum

19 dec Karlstad, Domkyrka

(Med reservation för eventuella ändringar www.kluge.se)

Biljetterna är släppta via: https://www.ticketmaster.se/artist/julkonserten-anglaljus-biljetter/945949

Om Änglaljus: En julotta på vaken tid. Änglaljus är en konsertupplevelse där alla fem sinnen stimuleras som sammanförs i en elegant musikalisk förpackning!

Om John Kluge: Konstnärlig tenor och kritikerrosad för sin mäktiga, finstämda tenorröst och för sin starka scennärvaro. Hans repertoar är fokuserad på den populärklassiska musiken men även musikal och visor. Han har utbildat sig på ”Operastudio-95” på GöteborgsOperan under ansvarig pedagog operasångare Sten Sjöstedt . Därefter har hovsångaren Ingvar Wixell samt den världskände sångpedagogen Seth Riggs varit Johns sångcoacher. John har spelat huvudrollerna ”Danny” i musikalen Grease och ”Tony” i musikalen West Side Story. Medverkat och givit konsert i TV- och radio.Utvecklat en rad olika konsertkoncept bl a julkonserten ”Änglaljus” blivit en folkkär tradition med konserter från Malmö i Syd till Umeå i Norr och till USA i väst.

Läs mer: www.kluge.se

Om Sonja Aldén: Sångerska och låtskrivare. Aldén har gått igenom Adolf Fredriks musikklasser och Södra Latins Yrkesmusikerlinje.Aldén vann finalen Schlagerstjärnan 2004 och åren därefter har Aldén också setts flitigt i TV. Läs mer: www.sonja.nu

Om Linda Lampenius: Klassisk violinist. Lampenius föddes i en finlandssvensk teater- och musikfamilj med båda föräldrarna verksamma som skådespelare och sångare. Linda är idag en internationell artist med fiolen som verktyg. Läs mer www.lindalampenius.com

Om Carin E Nilsson: En av Sveriges mest uppskattade pianister och kapellmästare med över 6000 konserter bakom sig och genomför 250 konserter per år.

Läs mer via: www.kluge.se

Pressbilder till höger...

KLUGE MUSIC PERFORMANCE

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy