tillbaka
Supermusikaliska geniduon Stefan och Kims julshow ”Så mycket mer jul” på Kajskjul 8 i december!

Den 7 december blir det premiär för Stefan & Kims nya julshow ”Så mycket mer jul” på Kajskjul 8 i Göteborg. Här tar de med sig publiken på en musikalisk resa där de bjuder på världshits personligt tolkade med klassiska toner, romantiska tongångar och tung rock. Allt med glimten i ögat och musikalisk ekvilibrism i julens tecken, kombinerat med ett klassiskt julbord med moderna influenser.

Stefan och Kim har tagit världens scener med storm, de har spelat för flera av de kungliga hoven i Europa, vid olympiska spel, Las Vegas, Ryder Cup, i klassiska Central Park i New York och på den uppskattade Diggiloo-turnén. Och det är alltid slutsålt. ”Så mycket mer jul” är deras nya julshow med premiär 7 december 2017.

Duon Stefan och Kim är så långt ifrån lagom man kan komma. Det blir en storslagen, lekfull och smått galen julshow med två musikaliska ekvilibrister. Stefan Arwidsson och Kim Strandberg har spelat och utvecklat sitt artisteri till perfektion efter studierna på Musikhögskolan i Malmö, 1984 genomförde de sin första konsert!

De upphör aldrig att överraska och charma sin publik. Stefan spelar gitarr och sjunger medan Kim trakterar flygel och violin. De hanterar sina instrument med tonsäker fulländning. Addera dessutom humor och en rad andra instrument som ger djup och variation i föreställningen. Det är två färgstarka musikaliska genier som kliver upp på scen för att charma, förundra och få dig att både skratta och gråta när de spelar några av tidernas största hits, från Puccini till Avicii, på sitt eget personliga vis. De stående ovationerna och superlativen tar aldrig slut. Läs mer via: www.stefankim.se

Biljetterna till ”Så mycket mer jul” släpps den 17 maj via www.kajskjul8.se Föreställningen spelas torsdagar, fredagar och lördagar 7-16 dec 2017 på Kajskjul 8 i Göteborg.

Pressbilder för download till höger....

Om Kajskjul 8
Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, After shave och Anders Eriksson samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8.

Läs mer via www.kajskjul8.se

KAJSKJUL 8

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy