tillbaka
ERIK HAAG OCH LOTTA LUNDGRENS ”ALLA KAN ÄTA JULBORD” MED LIVE MUSIK SIGNERAT MARIT BERGMAN NYPREMIÄR 23 NOVEMBER PÅ KAJSKJUL8!

Poplegenden Marit Bergman kliver in i julljuset tillsammans med Erik Haag och Lotta Lundgren i årets fantastiska julföreställning på Kajskjul 8 i Göteborg. Nypremiär blir det den 23 november. Föreställningen ”Alla kan äta julbord” engagerar, generar och underhåller varvat med underbar livemusik. Här sammanfattar Lotta och Erik de senaste tusen åren av julbordsarkeologi” i en kombination av guidad julbordsvisning och gruppterapi. En helt annan syn på sillen, dopp i grytan och andra traditionella rätter som julbordet består av med livemusik signerat Marit Bergman.

Nypremiär för ”Alla kan äta julbord” den 23 november på Kajskjul 8 i Göteborg och spelas torsdagar, fredagar och lördagar fram till den 2 december.

Biljetter via www.kajskjul8.se , telefon 031-10 75 50 eller mail: bokning@kajskjul8.se

Kvällen guidas av Lotta Lundgren och Erik Haag, genom en gastronomisk resa fylld av svensk historia och måltidskultur och är ingen julshow, det är en julbordsföreställning, en intensivkurs i julbordsätandets sköna konst; en lika underhållande som gastronomisk helhetsupplevelse som sätter samman maten på tallriken med insikter om vad ett julbord är, hur det ska ätas och varför det har en så central plats i vår matkultur och våra liv. Livemusik och ja, det blir en del naket också.

-Härliga underbara västkusten, jag längtar och ser fram emot att komma tillbaka till min vackra hemstad Göteborg. I årets föreställning blir det extra av allt, vi gräver djupare än någonsin, allt finslipas i detta nu, det blir flertalet nya överraskningar, vi ska ha det jätteroligt tillsammans och det blir lärande med mat och livemusik - en helkväll, säger Lotta Lundgren.

-Jag har ingen aning om vad jag ger mig in på men räknar med att det blir kul eftersom det involverar tre av mina favoritgrejer - mat, jul och historia, säger Marit Bergman.

Marit Bergman debuterade som soloartist 2002, tog det svenska musiklivet med storm och har sedan dess belönats med såväl Grammisar och P3-guld statyetter, samt stått som inspiration till en ny generation av kvinnliga artister.

Om Kajskjul 8: Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, After shave och Anders Eriksson samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8.

Läs mer via www.kajskjul8.se

KAJSKJUL 8

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy