tillbaka
Martin Stenmarcks ”Syskonkärlek – Räkna med bråk” får Göteborgspremiär den 13 oktober på Kajskjul8!

Med Martin Stenmarcks nya föreställning ”Syskonkärlek – Räkna med bråk” berättar han en galet, rolig, spännande och fartfylld historia om sin uppväxt i en ovanligt stor familj. Hur det är att växa upp med elva syskon? Funderingar varvat med härlig musik och hits väntar en underbar föreställning i höst på Kajskjul 8. Den 13 oktober 2017 blir det stor Göteborgspremiär för föreställningen ”Syskonkärlek – Räkna med bråk”.

Martin har tillsammans med komikern Kristoffer Appelquist, en av landets mest efterfrågade stå-up-komiker och manusförfattare, regisserat och skrivit manus till föreställningen där Martin Stenmarck nu öppenhjärtigt berättar om hur det är att växa upp i ”Familjen Annorlunda” med ständigt nya adresser, pappor och små barn. Det är en komplicerad historia som är fylld med kärlek, smärta och längtan, men samtidigt glädjen att vara uppväxt i en ovanligt stor familj.

Föreställningen spelas den 13-14 och 20-21 oktober 2017 på Kajskjul8 i Göteborg. Biljetterna är släppta via: www.kajskjul8.se

Om Martin Stenmarck:
Martin Stenmarck slog igenom 2005 med sin stora hit ”Las Vegas”. Han följde upp succén med skivan ”9 sanningar och en lögn” som sålde platina. Med låten ”Sjumilakliv” dominerande han de svenska topplistorna totalt. Han låg etta på Svensktoppen/iTunes/Tracks/Music Control samtidigt, något som ingen annan svensk tidigare har lyckats med. Albumet sålde dubbel platina, dessutom vann han Rockbjörnen och fick en Grammis för årets låt. Martin Stenmarck är också en framgångsrik låtskrivare för andra artister, han har bland annat levererat låtar till Celine Dion och Westlife.

I samband med biljettsläpp av föreställningen i våras släppte Martin även en ny singel, skriven av Martin, Andreas Moe och David Björk. Låten ”Ingen annan" är en smittande sommardoftande poplåt specialskriven till den kommande föreställningen.

Förutom framgångarna som soloartist har Martin Stenmarck också framgångsrikt spelat huvudrollen i stora musikaler som Jesus Christ Superstar och West Side Story. Han har medverkat i flera filmer och tillsammans med brodern David har han skapat vad som har blivit en svensk klassiker – Ladies Night.

Om Kajskjul 8:
Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, After shave och Anders Eriksson samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8.
Läs mer via www.kajskjul8.se

KAJSKJUL 8

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy