tillbaka
Nu på fredag släpper Liedström & Co popalbumet ”Kapitel 8”, idag släpps låten ”Så Blå” tagen från kommande skivan!

På fredag den 6 oktober släpps albumet ”Kapitel 8”. Ett nytt smakprov från kommande albumet är låten ”Så Blå” och parallellt idag släpps även musikvideon!

 

Se musikvideon ”Så Blå” (YouTube) Klicka här…

Downloads (Endast för promotion) till höger lösenord krävs, kontakta: pr@werecki.com

Thomas Liedström har skrivit all musik och text på nya kommande albumet ”Kapitel 8”, en sann låtskrivare, poppoet som nu äntligen efter en långpromenad och spännande resa som bandartist, musikbranschsnubbe äntligen gör debut. Efter att ha pausat musiken och låtskrivandet under en massa år i förmån till kultur- & upplevelsebranschjobb är han tillbaka igen med nya låtar och albumet ”Kapitel 8” med releasekonsert den 6 oktober på Grand Hotel i Alingsås.

Thomas Liedström växte upp i ett musikerhem med tre systrar där hemmet lika gärna kunde ha varit en loge för en turné på Folkets Park, eftersom far var kapellmästare för ett band som kompade div storheter. I samband med turnéer och spelningar dök de ofta upp hemma: Sture Åkerberg, Sonya Hedenbratt, Git Gay, Umberto Marcarto, Josephine Baker… Vilket ledde till ett liv med musiken intensivt i blodet. Thomas har Jobbat på skivbolag, varit turnéläggare, promotat Laleh & José Gonzalez. Hoppat in som musikjournalist och intervjuat Tommy Ramone på Chelsea Hotel i New York, gjort huvudreportaget om Sun Records i Memphis Tennessee. Varit kulturchef i Skaraborg och Värmland. Varit VD inom musikutbildning (Music Factory), musikkonsult för ”How to act on stage” och dessutom punkcoach åt Ulf Malmros m.m.

Läs mer: https://www.facebook.com/liedstrompoppoet/

Singelrelease (Radio) ”Så Blå” den 2 oktober 2017.
Albumrelease ”Kapitel 8” den 6 oktober 2017 (Border Music).

Wide Records, Border Music - augusti 2017

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008, Mail: pr@werecki.com

Förhandslyssna

LIEDSTRÖM & CO "Så Blå" (MP3) ISRC:SE-3OH-1719320 text & Musik: Thomas Liedström, Wide Records

LIEDSTRÖM & CO "Så Blå" (WAV) ISRC:SE-3OH-1719320 text & Musik: Thomas Liedström, Wide Records

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy