tillbaka
ROBERT WELLS SLÄPPER DRÖM-ALBUMET INSPELAD I LEGENDARISKA ”SUN STUDIOS” 15 LÅTAR MED GÄSTER!

Robert Wells har landat ett av sina senaste drömprojekt, studioalbumet
”Sun Studio Sessions” med albumrelease den 17 augusti 2017 (Ginza) och släpps, digitalt, CD och på Vinyl. Inspelningen ägde rum under en vecka i maj
i Legendariska ”Sun Studios” i Memphis,Tennessee!

Det är med sann glädje Robert Wells presenterar albumet och att kunna dela med sig av en dröm som gått i uppfyllelse. ”It´s All About The Boogie” denna gång Live i studio på plattan. Albumet innehåller 15 låtar, nya egna låtar men även klassiker inspelat tillsammans med amerikanska världsmusikerna Legendaren Charlie McCoy (Grammy nominerad, Skivinspelningar med Elvis Presly, Bob Dylan m.fl Munspel), Billy Dean (Grammy Award Winner ,Alison Krauss, Kenny Rogers m.fl.) och Dan Wilkinson på Gitarr och Banjo tillsammans med Wells trio, Lasse Risberg (Bas) och Roine Johansson (Trummor) och Maria Wells.

Lyssna: Ett första smakprov är singeln ” It´s All About The Boogie” (Till höger i musikspelare...)

TV: Följ med Robert Wells och exklusivt in bakom kulisserna och rakt in i studion och första tagningen till nya albumet via (Youtube) Klicka Här..

Downloads: MP3/WAV (Endast för promotion) för lösenord kontakta: pr@werecki.com

Albumet innehåller 15 spår och inspelade under en vecka i Legendariska ”Sun Studios” Albumet fick titeln Stockholm-Memphis då mixningen avslutningsvis gjordes i Stockholm. Det är med glädje Robert Wells släpper nya albumet och at kunna dela med sig av denna dröm som gått i uppfyllelse. ”It´s All About The Boogie” denna gång Live i studio på plattan!

Albumrelease den 17 augusti 2017 (GINZA). På albumet gästar amerikanska musikerna Charlie McCoy (Grammynominerade, Musnpel), Billy Dean och Dan Wilkinson på munspel, sång och Banjo. Lasse Risberg (Bas) och Roine Johansson (Trummor) tillsammans med Maria Wells.

-En enorm kick att bara få se alla gamla mikrofoner, bandspelare, trumset, gitarrer och Jerry Lee Lewis gamla Honky Tonk pianot som stod mitt i studion. Så mycket musikhistoria som satt i väggarna. Vi blev så pass inspirerade att de få låtar vi trodde skulle spelas in, utökades snabbt i ren spelglädje. Vi tog av oss hörlurarna till slut och bara lirade. Teknikern Ples Hamilton tryckte på rött och sen körde vi på. Säger Robert Wells och fortsätter….

-Jag måste erkänna att vi blivit bortskämda med underbar publik genom åren på alla möjliga former av scener. Alltifrån klubbar, ishockeyarenor teatrar och även på lastbilsflak där vi stått och spelat. Under åren så har det alltid funnits en dröm om att uppleva riktig gammal hederlig skivinspelning som det gjordes på 50-60 talet. Med mycket Rock och Boogie i första hand inne i SUN STUDIOS i Memphis Tennesee. Säger Robert Wells

Robert Wells medverkar i TV4 Nyhetsmorgon lördag den 5 augusti 2017. SVT2, SVTPLAY Robert Wells 30år som artist 9 aug Kl.18.00. Releasekonsert den 17 augusti 2017 +exklusiv inbjuden gäst av Grammynominerade och enormt begåvade, skicklige munspelaren Charlie McCoy gästar under kvällen. Biljetter via: www.engelen.se

WELLS MUSIC, GINZA AB – AUGUSTI 2017

Kontakt

Rickard Werecki , Werecki Promotion Company tfn:0707-178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

ROBERT WELLS ”It´s All About The Boogie” ISRC SEVVT1700102 text & musik: Robert Wells WELLS MUSIC

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy