tillbaka
Peter & Bruno

Peter & Bruno släppte tidigare i år (februari 17) albumet ”Back To You” och albumet gick raka vägen in som etta på Ituneslistan (Album) samtidigt genomförde de en nästintill slutsåld konserthusturné och gjorde dundersuccé runt om i landet med turnén ”On Tour”! Nu släpps andra radiosingeln med titelspåret och uppföljaren ”Back To You”.

Lyssna (Spotify) Klicka här…

Downloads (Radiopromotion) MP3/WAV klicka till höger…

Lösenord krävs, kontakta oss på pr@werecki.com om ni önskar inloggnings uppgifter!

ARTIST: Peter & Bruno
Titel: Back To You
Text & Musik: Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis, Andrew Scott-Wills
Förlag: PNM Music
Skivbolag: PNM MusicTitel: Back To You
Text & Musik: Peter Johansson, Bruno Mitsogiannis, Andrew Scott-Wills
Förlag: PNM Music
Skivbolag: PNM Music
Releasedatum: 29/5 2017
ISRC:SE2VN1700101
Releasedatum: 29 maj 2017
ISRC:SE2VN1700101

PETER JOHANSSON kan beskrivas med många olika epitet, till exempel: rocksångare, gitarrist, musikalartist, Queentolkare och Så ska det låta- veteran som har gjort stor succé i Londons West End. Efter Saturday Night Fever i Kön och A Chorus Line på GöteborgsOperan fick Peter huvudrollen som Galileo i musikalen We Will Rock You på West End i London. Peter gjorde närmare 800 föreställningar och tog publiken med storm. När han flyttade tillbaka till Sverige spelade han huvudrollen i musikalen Footloose i Göteborg och Stockholm. Därefter turnerade han med Rhapsody In Rock, On Stage och inte minst med Champions of Rock, hans egen hyllningsshow till Queen. Han har även hunnit med att spela Judas i Jesus Christ Superstar, Stacee Jaxx i Rock of Ages och Tommy DeVito i Jersey Boys.

BRUNO MITSOGIANNIS från Valdemarsvik är en av Sveriges klarast lysande musikalstjärnor och har radat upp stora roller de senaste åren. På GöteborgsOperan har han spelat huvudrollen Tony i West Side Story och på Cirkus har han spelat huvudrollen Galileo i Queen-musikalen We Will Rock You. Han har också spelat Gabriel i Next To Normal på Stockholms stadsteater, huvudrollen i American Idiot på Malmö Opera, huvudrollen Drew i Rock of Ages och Frankie Valli i Jersey Boys på Chinateatern
Läs mer www.pnmmusic.se

PNM MUSIC

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com Werecki Promotion Company 

Förhandslyssna

PETER & BRUNO "Back To You" (WAV)

PETER & BRUNO "Back To You" (MP3)

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy