tillbaka
Maria Lundqvist "Shirley Valentine" Stora teatern (GBG) och Maximteatern (STHLM) hösten 2017

I oktober kommer Willy Russels älskade pjäs om Shirley Valentine till Stora Teatern i Göteborg. Shirley Valentine spelas av Maria Lundqvist i regi av stjärnregissören Edward af Sillén. Manuset som är skrivet av Willy Russel har belönats med Tony Awards, Laurence Olivier Awards, Drama Desk Awards och Oscarsnomineringar. Det är en hjärtvärmande komedi och pjäs om Shirley Valentine, som bevisar att det aldrig är för sent för att utforska sina drömmar!

Maria Lundqvist, skådespelerska: ”Äntligen får jag berätta om mig, om dom, om oss och vi som gått vilse i vem vi är och varför. Alla vi som tror att allt är försent och inte vågar starta om på nytt igen och igen.
Shirley Valentine är ett livets gastkramande komiskt drama om att våga utmana sin rädsla och slänga sig ut i livet på nytt. Shirley Valentine förkroppsligar modet att trotsa sig själv och sin innersta rädsla.
Hon är smart, slängd i käften, rolig och innerligt längtande men förlorad i en bild av sig själv som torkat igen sen länge. Om att våga ta plats med sig själv i sig själv. Äntligen får jag berätta....”

Möt Shirley Valentine. Hennes barn har flyttat hemifrån, hon lever i ett kärlekslöst förhållande och som vanligt står hon ensam i sitt kök, lagandes mat, medan hon pratar med väggen. Livet blev inte riktigt som hon tänkt sig. Plötsligt bjuder hennes väninna Jane med henne på en semesterresa till en grekisk paradisö.
I hemlighet börjar hon packa väskan. Ska hon våga trotsa sina rädslor och för första gången se världen, och sig själv, i ett helt nytt ljus?

Edward af Sillén, regissör: ”En av de roligaste, vackraste monologer som skrivits. Alltid nära till både skratt och gråt, precis som livet självt. För mig är det ett passionsprojekt att äntligen få ge teaterpubliken Shirley Valentine igen. ”

”Shirley Valentin” spelar på Stora Teatern, Kungsparken 1 i Göteborg den 26, 27, 28 och 29 oktober 2017.

Biljetter via:www.storateatern.se el. tfn: 031-368 32 99

Föreställningen är 2 timmar och 45 minuter lång inklusive paus.

Shirley Valentine spelas av Maria Lundqvist

Regi av Edward af Sillén

Manus av Willy Russel

För mer föreställningsinfo: www.storateatern.se

Pressbilder, ytterligare info se: www.werecki.com

STORA TEATERN

Marknadsföring Pernilla Appelqvist

VILLMAN PRODUKTION

Producent: Agneta Villman

Projektledare: Viktoria Ersmark 

Kontakt

Rickard Werecki, Werecki Promotion Company

pr@werecki.com el. tfn:0707178008

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy