tillbaka
Stefan & Kim

Stefan & Kim Sveriges hemligaste världsartister släpper nya singeln ”Mamma”. En hyllnings låt till alla världens Mammor skrivit direkt ur hjärtat av Stefan Arwidsson och Kim Strandberg singelrelease den 28 maj 2017!

Förhandslyssna och downloads (Radiopromotion) MP3/WAV i musikspelaren till höger....

Artist: Stefan & Kim Titel: Mamma ISRC:SEVMU1700101 Musik: Stefasn Arwidsson Text: Kim Strandberg Distribution: Border Music Skivbolag: Werecki Music Company

Stefan & Kim beger sig i höst ut på höstturné runt om i landet med en supermusikalisk totalshow med blandning av tonsäker sång och perfekt exekverad musik, kryddad med ett stort mått av humor. Här kommer det att bjudas på smäktande klassisk musik, skir romantik, rivig rock och välkända superhits i ett totalmusikaliskt fyrverkeri! Turnépremiär blir det i Karlskrona den 30 september 2017 och totalt gästas 8 orter med en sprakande final i Varberg, Nöjeshallen den 21 oktober och i decemeber stundar julshowen ”Så mycket mer jul” på Kajskjul 8 i Göteborg (Se turnéplan nedan).

Stefan och Kim har tagit världens scener med storm, de har spelat för flera av de kungliga hoven i Europa, vid olympiska spel, Las Vegas, Ryder Cup, i klassiska Central Park i New York och på den uppskattade Diggiloo-turnén. Och det är alltid slutsålt. ”Så mycket mer jul” är deras nya julshow med premiär 7 december 2017.

Duon är så långt ifrån lagom man kan komma. Stefan Arwidsson och Kim Strandberg har spelat och utvecklat sitt artisteri till perfektion efter studierna på Musikhögskolan i Malmö, 1984 genomförde de sin första konsert!

Stefan Arwidsson, från Vetlanda, och Kim Strandberg, född i Nässjö och träffades när de studerade på Musikhögskolan i Malmö. 1984 genomförde de sin första gemensamma konsert och har sedan dess varit en duo som arbetat tillsammans.

Artisteriet har fört duon ut över Världen. Hälften av de jobb som man genomför sker utanför Sverige.
De har spelat för några av de kungliga hoven i Europa, de har uppträtt vid sportevenemang som OS (Lillehammer) och Ryder Cup. De har spelat för oljemiljonärer i Kuala Lampur. Och de har deltagit i nationaldagsfirandet i Central Park i New York. I Sverige har de bl.a turnerat med Diggiloo.

Detta är inte bara två artister– det är två färgstarka virtuoser som med sin utstrålning, musikaliska genialitet och humor slår det mesta!

Pressbilder, downloads ytterligare info se: www.werecki.com

Turnéplan hösten 2017: Stefan & Kim ”Så Mycket Mer”
30 sep Karlskrona, Sparresalen
6 okt Kristianstad, Konserthuset Stora salen
7 okt Lund, Stadshallen
8 okt Karlshamn, Stadsteatern
13 okt Växjö, Växjöteater
15 okt Kalmar, Kalmarteater
20 okt Vara, Konserthus
21 okt Varberg, Nöjeshallen

Julshow på Kajskjul 8, Göteborg ”Så mycket mer jul”:
Föreställningen spelas torsdagar, fredagar och lördagar 7-16 dec 2017 på Kajskjul 8 i Göteborg. www.kajskjul8.se

TRUE ENTERTAINMENT

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

Stefan & Kim "Mamma" (MP3)

Stefan & Kim "Mamma" (WAV)

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy