tillbaka
ERIK HAAG OCH LOTTA LUNDGREN TILLBAKA MED ”ALLA KAN ÄTA JULBORD”

Nypremiär för julföreställningen ”Alla kan äta julbord” blir det den 23 nov på Kajskjul 8 och spelas torsdagar, fredagar och lördagar fram till den 2 december 2017. I år blir det en föreställning som engagerar, generar och underhåller med livemusik. I "Alla kan äta julbord" sammanfattar Lotta Lundgren och Erik Haag "de senaste tusen åren av julbordsarkeologi” i en kombination av guidad julbordsvisning och gruppterapi. En helt annan syn på sillen, dopp i grytan och andra traditionella rätter som julbordet består av.

Kvällen guidas av Lotta Lundgren och Erik Haag, genom en gastronomisk resa fylld av svensk historia och måltidskultur och är ingen julshow, det är en julbordsföreställning, en intensivkurs i julbordsätandets sköna konst; en lika underhållande som gastronomisk helhetsupplevelse som sätter samman maten på tallriken med insikter om vad ett julbord är, hur det ska ätas och varför det har en så central plats i vår matkultur och våra liv. Livemusik och ja, det blir en del naket också.

-Härliga underbara västkusten, jag längtar och ser fram emot att komma tillbaka till min vackra hemstad Göteborg. I årets föreställning blir det extra av allt, vi gräver djupare än någonsin, allt finslipas i detta nu, det blir flertalet nya överraskningar, vi ska ha det jätteroligt tillsammans och det blir lärande med mat och livemusik - en helkväll, säger Lotta Lundgren.

Om Kajskjul 8:

Kajskjul 8 är en intim scen för storslagen underhållning. Genom åren har en rad av våra mest folkkära artister stått på scen, bland annat Petra Mede, Mia Skäringer, Tommy Körberg, Jerry Williams, After shave och Anders Eriksson samt Stefan Andersson. Såväl publiken som artisterna uppskattar den personliga atmosfären som präglar Kajskjul 8.

Biljetterna släpps den 11 maj via www.kajskjul8.se

KAJSKJUL 8

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 mail:pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy