tillbaka
Åkerström och Vreeswijk ”Du och jag farsan” Sverigeturné 2017

Succéturnén förlängs, Åkerström och Vreeswijk på stor Sverigeturné ”Du och jag farsan” hösten 2017!

Du och jag farsan - Odödliga svenska klassiker med två av Sveriges mest omtyckta vissångare. Jack Vreeswijk och CajsaStina Åkerström förlänger nu hyllningsturnén till deras fäder och till två giganter inom svensk musikhistoria. Fjolårets turné blev en storsuccé! Utsålda hus, hyllade av både media och publik. Nu blir det äntligen en fortsättning för Åkerström och Vreeswijk med ”Du och jag farsan”. Totaltbesöker höstturnén 20 orter runt om i hela landet från Luleå i Norr till Ystad i söder med final i Stockholm på Rival den 5 november 2017.

Läs mer se: www.jack-cajsastina.se

Fred Åkerström och Cornelis Vreeswijk, två av våra genom alla tider absolut största vissångare. I konsertturnén ”Du & jag farsan” bjuder CajsaStina och Jack på en tillbakablick och tolkningar av dessa två giganter och legender i svensk musikhistoria.

Publiken kan vänta sig ett varm och stämningsfull kväll där flera av de mest kända och omtyckta låtarna framförs blandat med anekdoter och berättelser från deras innehållsrika liv. Självklart kommer det också bjudas på eget material och andra favoriter från då och nu. Sitt ner och luta dig tillbaka, njut av en magisk kväll där svensk vishistoria tolkas när den är som allra bäst.

Turnéplan: Åkerström och Vreeswijk ”Du och jag farsan”

27 sep Luleå, Kulturenshus

28 sep Skellefteå, Nordanåteatern

29 sep Östersund, PB-hallen

30 sep Sundsvall, Tonhallen

12 okt Västerås, Konserthus

13 okt Gävle, Konserthus

14 okt Västervik, Teater & Konferens

15 okt Falköping, Stadsteatern

19 okt Oskarshamn, Forumteatern

20 okt Kalmar, Kalmarsalen

21 okt Ronneby, Ronneby Brunn BCC

25 okt Malmö, Palladium

26 okt Ystad, Teater

27 okt Helsingborg, Konserthus

28 okt Borås, Sagateatern

1 nov Göteborg, Lorensbergsteatern

2 nov Halmstad, Teater

3 nov Trollhättan, Hebeteatern

4 nov Kungälv, Mimers hus

5 nov Stockholm, Rival

(Med reservation för eventuella ändringar)

Biljetterna är släppta, se: http://jack-cajsastina.se/

Jack Vreeswijk – Son till en av de största svenska legenderna Cornelis Vreeswijk, heltidsmusiker & artist. Jack har släppt eget material och blivit känd för sina personliga tolkningar av sin fars oändliga låtskatt. Jack växte upp i Stockholm men flyttade tidigt till Nederländerna, där han bodde med sin fars familj i nio år. Jack har fått flera utmärkelser och prisbelönats, turnerat flitigt sen många år tillbaka och bor numera strax utanför Uddevalla.

CajsaStina Åkerström – Dotter till en av Sveriges mest älskade trubadurer och vissångare Fred Åkerström. Hennes största hits ”Av längtan till dig”, ”Fråga stjärnorna” och ”Är det så här det känns att komma hem” är klassade som tidlös svensk musikhistoria och har precis som flera av hennes album sålt guld. Senaste albumet Vreden och stormen producerades av Peter Kvint och släpptes hösten 2015 och hyllades av en enig kritikerkår. Singeln Är det så här det känns att komma hem låg under flera veckor på Svensktoppen och spelades intensivt på SR P4 under hela 2015.

Cajsa-Stina turnerar flitigt och har förutom sitt egna material gjort sig känd som en fantastisk tolkare av bla Evert Taube och Ruben Nilsson. Har även en karriär som författare och konstnär. Bor sedan många år utanför Kalmar.

Medverkande: Cajsa-Stina Åkerström, Jack Vreeswijk, Peter Kvint/Petter Näse, - gitarr, Jakob Ellerstedt - piano, Backa Hans Eriksson - bas och Love Tholin - gitarr.

Pressbilder och ytterligare pressinfo se: www.werecki.com

WESTPOINT EVENT & MONARCH MUSIC GROUP

Producent: Magnus Nygren

Kontakt

 

Presskontakt: Rickard Werecki 0707178008 pr@werecki.com Werecki promotion company www.werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy