tillbaka
Elisa Lindström och Christopher Wollter ”The Sound Of Music” Nöjesteatern Malmö!

Höstens stora teatersatsning på Nöjesteatern i Malmö är den klassiska musikalen ”The Sound of Music” med Elisa Lindström (Maria) och Christopher Wollter (Kapten von Trapp) i huvudrollerna. Premiär blir den 29 september 2017 på Nöjesteatern i Malmö.

Producenten Julius Malmström sammanförde i början av mars skådespelaren Christopher Wollter med dansbandsstjärnan Elisa Lindström. - Det sade klick direkt, det finns en fantastisk kemi dem emellan och att få ha med dem båda i huvudrollerna och i regi av Anders Aldgård känns helt fantastiskt. Redan före premiär är det stort intresse för biljetter, närmare 5000 sålda biljetter på fem veckor och med närmare ett halvår till premiär är detta en fantastisk siffra, säger producenten Julius Malmström.

Biljetterna är släppta via www.juliusbiljettservice.se eller på telefon: 0775 700 400

Om Elisa Lindström: Elisa har tävlat i Let´s Dance där hon (2016) vann och blev snabbt hela svenska folkets favorit. Hon blev dessutom Grammisvinnare två år i rad (2014, 2015). 2013 vann hon tillsammans med sin kör TV 4s Körslaget. Hon har även vunnit Dansbandskampen i SVT med sitt dansband Elisa´s (2010).

-Det är en drömroll för mig som nu äntligen blir verklighet, jag ser fram emot att ge mig in i musikalens värld, så spännande och roligt säger Elisa Lindström.

Om Christopher Wollter: Sångare och skådespelare med en mängd huvudroller på Bl a Malmö Opera, Göteborgsoperan, Stockholms Stadsteater och Oscarsteatern. Har även haft roller på Dramaten, Lorensbergsteatern och Teater Brunnsgatan fyra. Christopher har också setts i TV-serier och filmer som Lyckliga Jävel, Maria Wern och Anna Odells Guldbaggevinnande Återträffen.

Bland rollerna på Malmö Opera kan nämnas Chris i Miss Saigon, titelrollen i Doktor Zjivago, Herr Kameleont i Banankontakt och senast kläddesignern Beddini i Top Hat. Just nu ser ni honom som John i Musikalen Tänk om.

-Jag är så glad och jag har sett den i några olika tappningar och det är en fantastisk historia i botten, det känns jättekul och utvecklande att få spela denna tillsammans med Elisa säger Christopher Wollter.

Handlingen: Nunnan Maria blir skickad till kapten Georg von Trapp för att ta hand om hans sju barn. Barnen fattar så småningom tycke för henne, då hon för in sång, musik och glädje i huset. Något som inte funnits sedan deras mamma dog flera år tidigare. Kapten von Trapp tycker i början inte om Marias påhitt, men blir gradvis mer och mer betagen i henne. Maria och Kapten von Trapp gifter sig med varandra, medan nazismen lurar bakom hörnet. De flyr och gömmer sig i Marias gamla kloster, där får hjälp av nunnorna, som saboterar nazisternas bilar.

Musik av Richard Rodgers och text av Oscar Hammarstein II.

Maria: Elisa Lindström
Kapten von Trapp: Christopher Wollter
Regi: Anders Aldgård
Producent: Julius Malmström

Läs mer se: www.juliusbiljettservice.se
Pressbilder, pressinfo se: www.werecki.com

JULIUS PRODUCTION AB

Kontakt

Rickard Werecki telefon: 0707178008 pr@werecki.com

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy