tillbaka
Premiär för Hep Stars med Svenne Hedlund i spetsen på Intiman.

Hep Stars - ett av Sveriges mest framgångsrika 60-tals band har hunnit fylla 50 år. Detta firas i den nyproducerade föreställningen ”50th Anniversary”. Premiären äger rum den 16 mars och spelas på Intiman i Stockholm fram till den 8 april 2017! 2Entertain, Werecki Promotion Company www.werecki.com

Hep Stars fantastiska hits som sprängde topplistorna är det få som har glömt. Låtar som Cadillac, Farmer John, Bald Headed Woman, Sunny Girl, Wedding m.fl. finns fortfarande starkt i minnet. Hep Stars är det enda band som innehaft 1:a, 2:a & 4:e plats på ”Tio i Topp”. (Farmer John var 1:a, Cadillac 2:a och A Tribute To Buddy Holly 4:a. Det var ett band från Liverpool som hette The Beatles som lyckades slå sig in på 3:e plats med Ticket To Ride).

I denna nyproducerade föreställning får vi njuta av de gamla härliga hitlåtarna. Det blir också berättelser om händelser runt Hep Stars från den gamla goda tiden i både bild och film, vissa aldrig tidigare visade i Sverige.

Biljetter via: www.showtic.se eller telefon 0771-134300.

Intiman presenteras våren 2017 ett flertal show och nostalgikvällar i Stockholm! Första showen ut är Svenne Hedlunds Hep Stars ”50th Anniversary” vars premiär äger rum den 16 mars och spelas fram till den 8 april. Därefter väntar stjärntrion Barbro ”Lill-Babs” Svenssons, Siw Malmkvists och Ann-Louise Hanssons show ”Tillsammans” som har premiär den 28 april och spelas fram till den 7 maj. Den mycket folkkära trion framför showen med mycket glädje och skratt och summerar sina hela 183 år tillsammans.

Läs mer: www.2entertain.com

Ytterligare info samt pressbilder se: www.werecki.com

Föreställningen presenteras av 2Entertain.

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy