tillbaka
Ny musik från humorduon Björn A Ling och Johan Östling ”Solen lyser” - På Sverigeturné med föreställningen ”Din J-vla fegis”!

Nu släpps ett första smakprov! Nya singeln och musikvideon ”Solen Lyser” är en ny inspelning med text och musik av Johan Östling. Låten är tagen från succéduons kommande föreställning ”Din J-vla fegis” som beger sig på Sverigeturné våren 2017.

Se Musikvideo: https://www.youtube.com/watch?v=Iae-bGTOm7k
På Spotify: https://open.spotify.com/track/0KWnOxvgjduGOy67EnkyIU

Downloads endast för promotion: www.werecki.com (MP3/WAV)

Text & musik: Johan Östling Releasedatum 20170228 Skivbolag: Firma Carl Johan Östling AB

ISRC: SE5O81700101

Nya låten ”Solen Lyser” beskriver, mitt i all den galenskap vår värld befinner sig i, att det ibland kan vara svårt att se storheten i det lilla. Att solen ändå lyser och att gräs och ungar växer upp, vilket förhoppningsvis ger oss både mera klorofyll och sundare värderingar. ”Solen Lyser” är en slags reggae-bön och önskan om att se framåt och att allt faktiskt inte är helt åt skogen. ”Solen Lyser” finns med i föreställningen Din j-vla fegis.
Skådespelarna Björn A Ling och Johan Östling från succéserien ”Ack Värmland” och långfilmer som ”Pappas pojkar” ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen” m.fl. åker nu på turné med egna föreställningen ”Din J-vla Fegis”. Sverigepremiär den 17 mars 2017 i Örebro med final i Uddevalla den 29 april. Under en dryg månad kommer det att bjudas på mycket humor och musik från succéduons nya föreställning.

Om Johan Östling; föddes 1973 i Karlstad och har medverkat i filmer som: ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen” och ”Mammas Pojkar”. Och högaktuell i humorserien ”Ack Värmland” på TV4. Humor och musik har alltid alltid tagit stor plats i Johans liv! Johan och vännen Björn A Ling började tidigt uppträda offentligt tillsammans. Med showbandet The Starboys turnérade man flitigt runt om i Sverige och gästade även USA, Holland, Danmark, Norge och Finland. Idag arbetar Johan, förutom som musiker, underhållare och skådespelare även som föreläsare.
Om Björn A Ling; föddes 1974 i Karlstad och har via stora roller i Ulf Malmros filmer ”Smala Sussie” (2003), Bröllopsfotografen (2009) och Mammas pojkar (2012) samt tv-serien Ack Värmland etablerat sig som skådespelare för den svenska publiken. Under tiden 2008 – 2010 ledde Björn som programledare ”Eftersnack” som sändes i TV över Värmland. Björn arbetar även som konferencier, moderator och föreläsare. Redan under skoltiden började Björn uppträda offentligt som trubadur med vännen Johan Östling. Tillsammans med ytterligare några barndomsvänner bildade man sedan showbandet The Starboys. Efter gymnasiet gick Björn en Innovatörsutbildning på Universitetet i Karlstad. Och erbjöds fast jobb på ett grossistföretag, men tackade nej för att i stället satsa på sin artist/skådespelar-karriär. Och på den vägen är det…
I detta nu arbetar Johan och Björn med att spela in nya avsnitt av serien ”Ack Värmland” för TV4. När detta är klart, i mitten av mars, bär det av på turné med egna föreställningen ”Din j-vla fegis!” Biljetter är släppta Örebro, Kristinehamn, Säffle, Borås, Kungsbacka, Karlskoga och Uddevalla: www.Ticketmaster.se Jönköping, Trollhättan: www.Tickster.se Vara: www.Biljettforum.se
Falun: www.visitsodradalarna.se

”Din Jävla Fegis” Sverigeturné våren 2017:
17 mars Örebro, Hjalmar Bergman Teatern
18 mars Jönköping, Jönköpings Teater
24 mars Trollhättan, Hebeteatern
25 mars Kristinehamn, Christinateatern
31 mars Falun, Kulturhuset tio14
1 april Säffle, Medborgarhuset
6 april Vara, Vara Konserthus
7 april Borås, Sagateatern
8 april. Kungsbacka, Kungsbacka Teater
28 april Karlskoga, Nya folkets hus
29 april Uddevalla, Östraboteatern
(med reservation för eventuella ändringar) www.trueent.se

TRUE ENTERTAINMENT
Producent: Calle Gustavsson True Entertainment

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707-178008 pr@werecki.com

Förhandslyssna

SOLEN LYSER (MP3)

Solen Lyser (WAV)

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

Spotify

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy