tillbaka
Petra Mede ”Den ofrivilliga divan”!

Petra Mede på Sverigeturné! Hon är en av Sveriges främsta komiker och har lett Eurovision Song Contest inför drygt 200 miljoner tittare. Våren 2017 åker Petra Mede på Sverigeturné med sin publik- och kritikerhyllade enmansföreställning ”Den ofrivilliga divan” med turnépremiär i Vara den 5 mars 2017


Hon är en av Sveriges främsta komiker och har lett Eurovision Song Contest inför drygt 200 miljoner tittare. Våren 2017 åker Petra Mede på Sverigeturné med sin publik- och kritikerhyllade enmansföreställning ”Den ofrivilliga divan” med turnépremiär i Vara den 5 mars 2017 (Se turnéplan nedan).

Med ”Den ofrivilliga divan” gör Petra Mede ett försök att bringa klarhet i tillvaron. I den rappa föreställningen där hon bjuder på grubblerier, bryderier och sång, funderar hon också över hur man hämtar sig efter en uppväxt i Göteborg. Att vara människa är inte lätt. Att vara Petra Mede är om möjligt ännu svårare. Hur får man ett lyckligt och meningsfullt liv? Finns det någon evig sanning? Dessa och många andra brännande frågor kan bara besvaras av en person. Hon har ofta utmålats som något slags ouppnåelig galadrottning, höjd över alla världsliga bekymmer. En bild som visserligen stämmer, men som nu kommer att kompletteras. Föreställningen har tidigare gjort storsuccé på Maximteatern i Stockholm och nu väntar Sverigeturnén.

Biljetter är släppta via: www.denofrivilligadivan.se samt via www.ticketmaster.se

Läs mer: www.denofrivilligadivan.se

Pressbilder och ytterligare pressinfo via: www.werecki.com

Turnéplan ”Den Ofrivilliga Divan” våren 2017:

5 mars Vara,Konserthus
10 mars Karlstad, Scalateatern
17 mars Alingsås, Estrad
18 mars Varberg, Varberg Event
24 mars Göteborg, Kajskjul 8
25 mars Göteborg, Kajskjul 8
30 mars Malmö, Nöjesteatern
31 mars Göteborg, Kajskjul 8
1 april Göteborg, Kajskjul 8
5 april Kalmar, Kalmarsalen
7 april Luleå, Norrbottensteatern
8 april Luleå, Norbottensteatern

(med reservation för eventuella ändringar)

VILLMAN PRODUKTION

Producent: Agneta Villman

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707-178008 pr@werecki.com

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy