tillbaka
Maria Lundqvist ”Shirley Valentine” Premiärkväll!

Ikväll blir det äntligen premiär för ”Shirley Valentine” med mästerduon Maria Lundqvist i huvudrollen som ”Shirley Valentine” i regi av stjärnregissören Edward af Sillén. En av vår tids mest älskade karaktärer kommer äntligen tillbaka till teaterscenen, i Willy Russells hjärtvärmande komedi ”Shirley Valentine”, som belönats med Tony Awards, Laurence Olivier Awards, Drama Desk Awards och Oscarsnomineringar. Maria Lundqvist i rollen som Shirley Valentine, bevisar att det aldrig är för sent för att utforska sina drömmar!

Maria Lundqvist, skådespelerska: ”Äntligen får jag berätta om mig, om dom, om oss och vi som gått vilse i vem vi är och varför. Alla vi som tror att allt är försent och inte vågar starta om på nytt igen och igen.
Shirley Valentine är ett livets gastkramande komiskt drama om att våga utmana sin rädsla och slänga sig ut i livet på nytt. Shirley Valentine förkroppsligar modet att trotsa sig själv och sin innersta rädsla.
Hon är smart, slängd i käften, rolig och innerligt längtande men förlorad i en bild av sig själv som torkat igen sen länge. Om att våga ta plats med sig själv i sig själv. Äntligen får jag berätta....”
Möt Shirley Valentine. Hennes barn har flyttat hemifrån, hon lever i ett kärlekslöst förhållande och som vanligt står hon ensam i sitt kök, lagandes mat, medan hon pratar med väggen. Livet blev inte riktigt som hon tänkt sig. Plötsligt bjuder hennes väninna Jane med henne på en semesterresa till en grekisk paradisö.
I hemlighet börjar hon packa väskan. Ska hon våga trotsa sina rädslor och för första gången se världen, och sig själv, i ett helt nytt ljus?
Edward af Sillén, regissör. ”En av de roligaste, vackraste monologer som skrivits. Alltid nära till både skratt och gråt, precis som livet självt. För mig är det ett passionsprojekt att äntligen få ge teaterpubliken Shirley Valentine igen. ”
”Shirley Valentine” premiär på Maximteatern i Stockholm den 31 mars 2017 och spelas onsdagar, torsdagar, fredagar och lördagar fram till den 29 april. Biljetter via www.ticketmaster.se eller på telefon 077-170 70 70.

Föreställningen är 2 timmar och 45 minuter lång inklusive paus.

Shirley Valentine: Maria Lundqvist
Manus: Willy Russel
Regi: Edward af Sillén

Läs mer: www.maximteatern.com

Föreställningsbilder, Pressbilder och ytterligare info se: www.werecki.com

Kontakt

Rickard Werecki pr@werecki.com tfn:0707178008

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy