tillbaka
Björn A Ling och Johan Östling - "Din J-vla Fegis"

Skådespelarna Björn A Ling och Johan Östling från succéserien ”Ack Värmland” och långfilmer som ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen” m.fl. åker nu på turné med egna föreställningen ”Din Jävla Fegis”. Sverigepremiär den 17 mars 201. True Entertainment, Werecki Promotion Company

Skådespelarna Björn A Ling och Johan Östling från succéserien ”Ack Värmland” och långfilmer som ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen” m.fl. åker nu på turné med egna föreställningen ”Din Jävla Fegis”. Sverigepremiär den 17 mars 2017 i Örebro med final i Uddevalla den 29 april.
Under en dryg månad kommer det att bjudas på mycket humor och musik från succéduons nya föreställning.

Om Johan Östling; föddes 1973 i Karlstad och har medverkat i filmer som: ”Smala Sussie”, ”Bröllopsfotografen” och ”Mammas Pojkar”. Och högaktuell i humorserien ”Ack Värmland” på TV4. Humor och musik har alltid alltid tagit stor plats i Johans liv! Johan och vännen Björn A Ling började tidigt uppträda offentligt tillsammans. Med showbandet The Starboys turnérade man flitigt runt om i Sverige och gästade även USA, Holland, Danmark, Norge och Finland. Idag arbetar Johan, förutom som musiker, underhållare och skådespelare även som föreläsare.
Om Björn A Ling; föddes 1974 i Karlstad och har via stora roller i Ulf Malmros filmer ”Smala Sussie” (2003), Bröllopsfotografen (2009) och Mammas pojkar (2012) samt tv-serien Ack Värmland etablerat sig som skådespelare för den svenska publiken. Under tiden 2008 – 2010 ledde Björn som programledare ”Eftersnack” som sändes i TV över Värmland. Björn arbetar även som konferencier, moderator och föreläsare. Redan under skoltiden började Björn uppträda offentligt som trubadur med vännen Johan Östling. Tillsammans med ytterligare några barndomsvänner bildade man sedan showbandet The Starboys. Efter gymnasiet gick Björn en Innovatörsutbildning på Universitetet i Karlstad. Och erbjöds fast jobb på ett grossistföretag, men tackade nej för att i stället satsa på sin artist/skådespelar-karriär. Och på den vägen är det…
I detta nu arbetar Johan och Björn med att spela in nya avsnitt av serien ”Ack Värmland” för TV4. När detta är klart, i mitten av mars, bär det av på turné med egna föreställningen ”Din jävla fegis!” Sverigepremiär den 17 mars 2017 i Örebro på Hjalmar Bergmanteatern.
Biljetter är släppta och säljs via: www.ticnet.se

”Din Jävla Fegis” Sverigeturné våren 2017:
17 mars Örebro, Hjalmar Bergman
18 mars Jönköping, Teatern
24 mars Trollhättan, Hebeteatern
25 mars Kristinehamn, Christinateatern
31 mars Falun, Folketshus
1 april Säffle, Medis
6 april Vara, Konserthuset
7 april Borås, Sagateatern
8 april. Kungsbacka, Teatern
28 april Karlskoga, F-H Teatern
29 april Uddevalla, Östraboteatern

(med reservation för eventuella ändringar) www.trueentertainment.se

TRUE ENTERTAINMENT

Kontakt

: Rickard Werecki tfn:0707-178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy