tillbaka
TOP CATS PÅ HÖSTTURNÈ MED ALBUMET "KICK DOWN" I BAGAGET!

Top Cats rockar vidare hösten 2015 i flera orter (se turnéplan nedan). Det har varit fullfart för rockabillybandet sedan skivreleasen av ”Kick Down" i april. De har flitigt turnerat runt om i Sverige, Norge och Finland och uppmärksammats i press, radio och TV. Parallellt med höstturnén släpps nu singeln ”Wailing at the moon” tagen från senaste albumet!

Nu är det klart att Top Cats rockar vidare hösten 2015 i flera orter (se turnéplan nedan). Det har varit fullfart för rockabillybandet sedan skivreleasen av ”Kick Down" i april. De har flitigt turnerat runt om i Sverige, Norge och Finland och uppmärksammats i press, radio och TV. Parallellt med höstturnén släpps nu singeln ”Wailing at the moon” tagen från senaste albumet!

Top Cats "Wailing at the moon" (singel) lyssna på Spotify klicka här.

Top Cats "Kick Down" (album) lyssna på Spotify klicka här.

HÖSTTURNÈ 2015: TOP CATS "KICK DOWN"

5/9 Hönö Sportsbar

18/9 Borlänge Liljan

19/9 Varberg Tofta Bygdegård

3/10 Trollhättan, Träffen Båberg

17/10 Sollefteå Hotell Hallstaberget

24/10 Orust Ellösparken

7/11 Mellerud Wärdshuset på dahl

(med reservation för eventuella ändringar)

Top Cats förenar melodiös popkänsla, rock’n’roll och rockabilly till en mix som känns både tidlös och fräsch. Deras rötter finns i sent 50-tal och tidigt 60-tal. Bandet har spelat ända sedan de tidiga tonåren. Första gången vi hörde talas om dem var via dokumentärfilmen Raggarliv. Elva år in i bandets existens kom genombrottet, med Melodifestivalsskrällen Baby Doll, som nådde sjätte plats i finalen i Globen 2012. Baby Doll hamnade på den följande skivan No More Heartache, som belönades med en guldskiva. Året därpå släpptes bandets andra albumet Smashing to the Ground. Top Cats nya album "Kick Down" släpptes den 1 april 2015, i samband med albumreleasen har bandet flitigt turnerat runt om i landet och uppmärksammats i press, radio och TV. I höst rullar de vidare på rockabillyturnén.

Läs mer: www.topcats.se

TC ENTERTAINMENT

Kontakt

Rickard Werecki tfn: 0707-178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.

kontakt

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy