Promotions

Till WERECKI PÅ MYNEWSDESK: Klicka här...

Pressmeddelande, pressbilder samt ytterligare info...

My Way
My Way

Claes Malmberg, Helena Paparizou och Jan Malmsjö med nya Vegasdoftande showen ”My Way” på Kajskjul 8!

Komikern Claes Malmberg, schlagerdrottningen Helena Paparizou och legendariske Jan Malmsjö står redo att ta med publiken på en musikalisk resa genom ett 60-tal fyllt med en massa humor, glädje och storslagen musik. På scen har trion med sig ett tight åttamannaband under ledning av Thomas Darelid och det utlovas ett härligt sväng utöver det vanliga, under hela hösten på Kajskjul 8 i Göteborg. 

#Revyn2.0
#Revyn2.0

Premiärkväll för ”#Revyn2.0” med Annika Andersson, Claes Månsson, Jessica Heribertsson, Ola Forssmed, Mikael Riesebeck på Lisebergsteatern!

Premiär för höstens nya komedisatsning på Lisebergsteatern”#Revyn 2.0” innehåller komikeressen Annika Andersson och Claes Månsson, Ola Forssmed, Jessica Heribertsson, Mikael Riesebeck. Tillsammans skriver de helt nytt manus. Med sig på scen har de en svängig live-orkester och bjuder in till galna sketcher, humoristiska musiknummer och ett och annat danssteg på Lisebergsteatern i Göteborg. 

After Dark ”This Is It”
After Dark ”This Is It”

After Dark ”This Is It”- Sverigepremiär på Rondo ikväll!

Ikväll är det äntligen premiär för After Darks farvälföreställning ”This Is It”! I ett hav av glitter, glamour, musik och humor ska 40 år summeras och firas tillsammans med stor ensemble. Showen kommer att spelas hela hösten 2016 på Rondo i Göteborg 

Sissel Kyrkjebø
Sissel Kyrkjebø

Sissel Kyrkjebø på konserthusturné i oktober 2016!

I höst beger sig Sissel Kyrkjebø ut på stor Sverigeturné. Ikväll kommer ett första smakprov i TV4s ”Lotta på Liseberg”! 

Rhapsody In Rock
Rhapsody In Rock

Sommarkalas i världsklass med ”Rhapsody In Rock” Robert Wells, Michael Bolton, Wiktoria, LaGaylia m.fl.

 Sommarens stjärnfyllda ”Rhapsody In Rock” Slottsturné 2016! Det blir många musikaliska överraskningar och mycket nytt, toppat med 80-tals hits i absoluta världsklass runt om på några av landets vackraste spelplatser!

DONNY MONTELL
DONNY MONTELL

Premiär för Donny Montell´s nya musikvideo ”Fly”!

Donny Montell gör just nu stor succé och tillhör den nya generationen pop, soul och r'n'b genren. Hans karriär började redan 2008 i Litauen när han vann olika populära TV och musiktävlingar, såsom "Top-Ten Songs Litauen", ”Stjärnorna", "Let’s Dance (Litauen)” och TV projektet ”Stjärnornas duetter”!

 

Rakt ner i fickan
Rakt ner i fickan

Premiärkväll Kl.19.30 "Rakt ner i fickan" krusenstiernska teatern! Föreställningsbilder...

Föreställningsbilder klicka här...

Premiär för sommarens stora teatersatsning ”Rakt Ner i Fickan” på Krusenstiernska teatern i Kalmar! En stjärnspäckad ensemble spelar komedi i sommar med regissör Edward af Sillén och Claes Månsson som debuterar på sommarteatern i Kalmar med en folkkär ensemble och både välbekanta ansikten på Krusenstiernska, så väl som spännande nya tillskott, är att vänta.

 

Kajskjul 8 firar 20-årsjubileum
Kajskjul 8 firar 20-årsjubileum

Göteborgs trevligaste upplevelserestaurang Kajskjul 8 firar 20-årsjubileum i höst!

Kajskjul 8 är ett alldeles speciellt kajskjul i hjärtat av Göteborg. Utsidan är vackert vindpinad och insidan fylls med jämna mellanrum med förväntansfulla gäster. Sedan ridån gick upp för första gången 1996, har det bjudits på en mängd förstklassiga krogshower och föreställningar. Många är de artister, goda vänner och tusentals gäster som har passerat genom kajskjulets saltstänkta portar. 

Kontakt:

Rickard Werecki

Mobil: 0707-17 80 08
Mail: pr@werecki.com

Integritetspolicy