TILLBAKA
Biljettrusning till Galenskaparna och After Shaves 30-årsfest i Stockholm – nu förlängs succén och spelas våren 2014!

Stockholmspremiär för denna kritikerrosade föreställning blir den 11 september 2013 på Oscarsteatern. 30-årsfesten har slagit alla Galenskaparnas och After Shaves försäljningsrekord.

Festen är en underbar sammanfattning av alla 30 åren, med 30 nummer från alla 30 åren, som dock inte spelas på 30 minuter, snarare nästan 3 timmar. En kavalkad av minnen från förr och nu, musik ni kanske glömt och musik som kommer skapa allsång från första tonen. Alla i Galenskaparna och After Shave är med på scen på ett eller annat sätt. Vissa mer än andra… Till exempel kommer Kerstin Granlund inte vara med på scen, utan bakom, men övriga är med på scen i allra högsta grad. De ackompanjeras av en rejält blåsförstärkt Den Ofattbara Orkestern med Anders Ekdahl i spetsen.

Stockholmspremiär för denna kritikerrosade föreställning blir den 11 september 2013 på Oscarsteatern. 30-årsfesten har slagit alla Galenskaparnas och After Shaves försäljningsrekord. Redan 25 augusti 2012 var både höstens och vårens biljetter i Göteborg slutsålda och där sågs föreställningen av totalt 80 600 personer. Även i Stockholm vallfärdar publiken för att få återuppleva de bästa numren och sketcherna från åren, redan innan premiären är i princip hela hösten slutsåld. Med anledning av detta har nu beslut tagits om att den 11 sep släppa vårens biljetter. Då släpps det upp ytterligare 32 föreställningar som kommer att spelas under perioden16 jan och 29 mars 2014.

För att läsa mer om de 30 händelserika och framför allt produktionsrika åren, gå in på vår hemsida www.kulturtuben.se. Där kan ni bl a läsa att fram till idag, innan Stockholmspremiären av 30-årsfesten, har Galenskaparna och After Shave haft 2 065 265 besökare under 3190,5 föreställningar. De har producerat 44 olika teaterföreställningar, TV-program, filmer, radioprogram och turnéer. De har frusit in 30 ton is och byggt badbassänger på scenen, för att nämna några väldigt unika idéer.

Kontakt

Rickard Werecki tfn:0707178008 pr@werecki.com

Download Login

Fyll i lösenordet för att få tillgång till nedladdningsbara musikfiler.